Elixir cosmeceuticals | Treat | Hudpleie fra Elixir

Moderne hudpleie

Oslo Hudlegesenter

Anti-wrinkle serum

Oslo Hudlegesenter har Anti-wrinkle serum i vår butikk. Besøk oss for veiledning i bruk. 

Inneholder en svært effektiv kombinasjon av konsentrert All-trans retinol (A-vitamin) og 90% grønn te. Medisinsk dokumentasjon har vist at A-vitamin kan forbedre solpåvirket hud. All-trans retinol glatter ut fine rynker, bleker pigmentforandringer og holder huden ren. Grønn te er en av de mest effektive antioksidantene.


VIRKESTOFF


All-Trans Retinol
øker celledelingen og gir en naturlig peel. Effekten ses gradvis over måneder. Forskning har vist økt produksjon av prokollagen og glycosaminoglycan som holder huden ung. En studie fra det prestisjetunge Archives of Dermatology fra 2007 viste at All-trans retinol har god effekt mot rynker og solskade.


Green tea
: Kremen inneholder grønn te i en konsentrasjon på hele 90%. Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene som fjerner frie radikaler og beskytter huden.


Koffein
: Kombinasjonen av koffein sammen med grønn te gir en svært kraftig antioksidant.                          


Hyaluronsyre
: Korrigerer hudens fuktighetsbalanse.


ANBEFALT BRUK

Kremen kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Appliser hver kveld etter at huden er renset med en cleanser og toner. Effekt forventes etter 2-4 ukers bruk, og gradvis bedring ses utover 1 år. Kremen kan brukes på ansikt, hals og håndrygg.

Anti-wrinkle serum