Hudlege Asker

Del på:

Oslo Hudlegesenter

Hudlege Asker

Våre hudleger

Ellen Slevolden: Hudlege som er utdannet ved Rikshospitalet

Merete Lorentzen: Hudlege som er utdannet ved Rikshospitalet

Martin Enger: Hudlege utdannet ved Rikshospitalet

Kjetil Guldbakke: Hudlege som er utdannet ved St. Olavs hospital.

Lokalisasjon

Oslo Hudlegesenter ligger ca. 25 minutters kjøretid fra Asker.

Behandling

Våre hudleger tilbyr behandling av alle hudsykdommer. Vanlige problemstillinger er behandling av akne, uren hud, sjekk av føflekker, psoriasis, plager med svette, sjekk av unormale føflekker og hudkreft. Vi har et stort antall pasienter som kommer fra Asker.

Operasjoner i huden

Alle hudlegene ved Oslo Hudlegesenter har lang kirurgisk erfaring i fjerning av føflekker og utvekster som forekommer med økende alder. Typiske hudforandringer som behandles er talgvorter, unormale utvekster ved mistanke om hudkreft, fettkuler og aldersflekker.

Laser

Hudfaget har utviklet seg over senere år med økende bruk av laserbehandling. Oslo Hudlegesenter har det siste innen laserkirurgisk utstyr. Hudproblemer som behandles med laser er sprengte blodårer, Rosacea, hårfjerninig, pigmentendringer, tatoveringer, røde prikker i huden, utvekster i underlivet, spider nevus og skin tags.

Kosmetisk behandling

Senteret tilbyr kosmetiske behandlinger som ikke krever narkose. Vanligste kosmetiske prosedyre er behandling av rynker med Botox. Enkelte av våre hudlger tilbyr også bruk av hyaluronsyre filler i nedre del av ansiktet. Kjemisk peeling utføres av vårt erfarne personale.

Fasiliteter ved senteret

Oslo hudlegesenter spenner over 600 kvadratmeter og har det siste innen hudkirurgisk utstyr ikke langt fra Asker sentrum. Klinikken består av 3 operasjonsrom og behandler ca. 250 pasienter ukentlig.

Hudlege Asker - veibeskrivelse

Fra Asker kjører man til Oslo sentrum og til Nasjonalteateret. Senteret ligger mellom slottsparken og Raddison blue hotell. Det er gateparkering og parkeringshus i nærliggende område.

Bestilling av time

Pasienter fra Asker trenger ingen henvisning. Du bestiller selv time via vår nettside eller på telefon 22 03 21 00.