Hudlege Jessheim

Del på:

Oslo Hudlegesenter

Hudlege Jessheim

Oslo Hudlegesenter er et privat spesialistsenter i Oslo sentrum. Klinikken har et team av erfarne spesialister som behandler alle hudsykdommer. Senteret ser daglig pasienter fra hele Norge.

 

Hudleger

Martin Enger: Utdannet spesialist ved Rikshospitalet og i Sverige.

Ellen Slevolden: Utdannet spesialist ved Rikshospitalet.

Kjetil Guldbakke: Utdannet spesialist ved St. Olavs Hospital og Harvard University.

 

Behandlingstilbud

Oslo Hudlegesenter tilbyr vurdering, utredning og behandling av alle hudsykdommer og hudplager. Vi har som mål å tilby alle kort ventetid til hudlege, rask utredning og det nyeste innen behandlinger. Vanlige hudsykdommer som behandles er hudkreft, akne, solskader, uønskede pigmenteringer, psoriasis, svetteplager og sjekk av føflekker. Vi ser et stort antall pasienter fra Jessheim daglig.

 

Behandling med laser

Hudfaget utvikler seg årlig med ny teknologi og behandlingsmetoder. Laser er i økende grad brukt, og få steder i Norge tilbyr det nyeste innen mulige behandlinger. Alle våre hudleger har lang erfaring og tilbyr moderne laserbehandling for pasienter med hudlidelser. Vanlige tilstander som behandles med laser er pigmentflekker, sprengte blodårer i ansiktet, rosacea, fjerning av uønsket hårvekst, pigmentering i ansikt og på kropp, rynker, kirsebærflekker, mørke tatoveringer, penile papler og spider nevi. Våre hudleger tilbyr også hudforbedring med BBL og laserpeeling. 

Operasjoner

Senteret tilbyr kirurgisk fjerning av unormale føflekker, hudkreft og vanlige uønskede utvekster som talgvorter, skin tags, vorter, aldersflekker og fettkuler. Alle hudprøver fjernet kirurgisk sendes inn til en patolog for videre undersøkelse for din trygghet.

 

Kosmetiske behandlinger
Hva som defineres som et kosmetisk hudproblem og en hudsykdom er omdiskutert. Våre hudleger behandler begge deler i en trygg og faglig sikker ramme. Botulinumtoksin brukes for å behandle rynker rundt øyne og panne. Tilsvarende hyaluronsyre filler og CO2 fraksjonert laser til behandling av linjer i nedre del av ansiktet. Vårt personale tilbyr også fruktsyre peelinger for hudforbedring.

 

Lokaler

Klinikken dekker et område på 560 m2 med flere undersøkelses-, laser- og operasjonsrom.

 

Kjørebeskrivelse fra Jessheim

Oslo Hudlegesenter ligger på gateplan med lett adkomst sentralt Oslo sentrum mellom Slottsparken og Radisson Blu Hotell. Kjøretiden fra Jessheim er ca. 30 minutter.

 

Bestilling av time

Time bestilles ONLINE eller på telefon 22 03 21 00. Senteret er privat og pasienter trenger ingen henvisning fra fastlege.

 

Hudsykdommer

Våre hudleger har hatt som mål å dele informasjon om hudsykdommer via vår nettside. Totalt har de skrevet over 3000 artikler om ulike hudproblemer. Portalen dekker hele spekteret av hudlidelser fra behandling av kviser til kreft i huden og sjeldne syndromer.