Hudlege i Oslo | Hudlege | Hudklinikk Oslohudlegesenter | Hudlege Oslo | Oslo Hudlege

Hudlege Oslo

Del på:

Oslo Hudlegesenter

Hudlege Oslo

Oslo Hudlegesenter er et privat legesenter sentralt i Oslo med fire hudleger. Klinikken utreder og behandler alle hudproblemer og hudsykdommer.  

Hvordan bestille time
Enklest er å bestille time på vår nettside. Trykk på "bestlil time" knappen øverst til høyre, og fylll inn dine detaljer. Ledige timer er til enhver tid oppdatert. Du kan også bestille time tli våre hudleger på telefon 22 03 21 00.

Hva vi behandler? 
Våre hudleger i Oslo behandler alle hudsykdommer. Klinikkens spesialister har alle lang erfaring som overleger på universitetssykehusene og håndterer alt fra små til store problemer i huden. 

Vanlige årsaker til time 
Våre hudleger behandler alt fra små til store hudproblemer. Dette dreier seg som om en liten uønsket hudflik, til større hudkreft operasjoner som må fjernes kirurgisk. Vanlige problemstillinger er solskader, pigmentflekker, rosacea, uren hud, fjerning av føflekker, behandling av svette og vorter. 

Spesialisert behandling
Oslo Hudlegesenter har spesialisert seg på laserbehandling av hudproblemer. Klinikken hra det nyeste og mest moderne av utstyr. Tilbudet dekker probemstillinger som sprengte blodkar, rosacea, permanent hårfjerning, rynker, utvekster i huden og visse typer fødselsmerker. 

Kosmetisk behandling
Oslo Hudlegesenter har et tilbud for de som ønsker kosmetisk hudbehandling. Det faller utenfor vår primæroppgave, men noe som gjøres da vi har kompetansen og erfaringen. Laser for generell hudforbedring gjøres av alle våre hudleger. Hudlege Kjetil Guldbakke er også en av Norges mest erfarne innenfor behandling med Botox for fine linjer og ansiktsmodulering. 


Våre hudleger


Hudlege Kjetil Guldbakke: Overlege, utdannet ved St. Olavs hospital og Harvard.
Hudlege Merete Lorentzen: Overlege, utdannet ved Rikshospitalet
Hudlege Ellen Slevolden: Overlege, utdannet ved Rikshospitalet

Hudlege Martin Enger: Overlege, utdannet ved Rikshospitalet

Utstyr

Oslo Hudlegesenter har topp moderne utstyr, tre operasjonsstuer og behandler over 250 pasienter ukentlig. Klinikken har spisskompetanse på laser- og operative prosedyrer med fjerning av føflekker, solskader og hudkreft.


Bestilling av time

Time til hudlege i Oslo bestilles ONLINE eller på telefon 22 03 21 00.