Hudlege

Del på:

Oslo Hudlegesenter

Hudlege

Oslo Hudlegesenter er et privat helsetilbud med et team av hudleger som tilbyr diagnostisering og behandling av alle hudsykdommer.  

Våre hudleger

Hudlege Kjetil Guldbakke: Overlege, utdannet ved St. Olavs Hospital og Harvard
Hudlege Ellen Slevolden: Overlege, utdannet ved Rikshospitalet
Hudlege Martin Enger: Overlege, utdannet ved Rikshospitalet
Hudlege Merete Lorentzen: Overlege, jobber også ved Rikshospitalet

 

Behandling av hudsykdommer

Våre hudleger utreder og behandler alle typerutslett og hudforandringer. Du får rask time til hudlege for både akutte ogkroniske hudsykdommer. Vårt mål er å gi våre pasienter den beste og mestmoderne behandling. Vanlige årsaker til konsultasjon er behandling av kviser, solskadet hud, hudkreft, pigmentflekker, eksem, psoriasis, svetteplager og vurdering av føflekker.  

Hudkirurgi

Oslo Hudlegesenter tilbyr kirurgisk fjerning av føflekker samt behandling av aldersflekker, fettkuler, vorter, skin tags, og seboreiske keratoser. Alle hudforandringer som fjernes kirurgisk blir sendt inn til undersøkelse hos en patolog.
 

Laserbehandling

Våre hudleger har spesialisert seg på det siste innen laserbehandling. Vanlige hudproblemer som behandles med laser er rosacea, sprengte blodkar, hårfjerning med laser, pigmentflekker i ansikt og på hender, rynker, tatoveringer, cherry angiomer, penile papler og spider nevus.

Kosmetisk behandling

Senteret tilbyr behandling av rynker med botulinumtoksin og hyaluronsyre filler i nedre del av ansiktet. All behandling utføresav hudlege. Vårt personale tilbyr behandling med fruktsyrepeeling i høy konsentrasjon og hårfjerningslaser.    

Fasiliteter

Senteret har topp moderne utstyr, 3 operasjonsstuer og behandler over 200 pasienter ukentlig.
 

Veibeskrivelse

Oslo Hudlegesenter ligger på gateplan midt i Oslo sentrum mellom Slottsparken og Radisson Blu Hotell. Det er flere nærliggende parkeringshus. 
 

Informasjonom hudsykdommer

Vi ønsker også å formidle god informasjon om hudsykdommer gjennom vår nettside. Det finnes mer enn 3000 kjente hudsykdommer.Hudproblemer er den vanligste årsaken til kontakt med lege. Kløe og utslett kanpåvirke livskvalitet eller være et kosmetisk problem. Våre hudleger er bevisst på de sosiale aspektene hudsykdommer. 
 

Timebestilling

Time til hudlege bestilles ONLINE ellerpå telefon 22 03 21 00. Du trenger ikke henvisning til våre hudleger.


Hudlege