Hudsykdommer A-Å

Del på:

Oslo Hudlegesenter

Laser mot hyperpigmentering


Oslo Hudlegesenter tilbyr laserbehandling mot uønskede hyperpigmenteringer og pigmentflekker. Med dagens utstyr kan man effektivt og trygt fjerne pigmentflekker i ansiktet og på kroppen. All behandling utføres av hudlege.


Laser mot hyperpigmentering

En lang rekker pigmenteringer i huden kan i fjernes med laser. Det er viktig at man først undersøkes av en hudlege for å konstatere type pigmentflekk, og at det ikke er noe ondartet. Følgende pigmenteringer kan fjernes med laser.

  • Leverflekker i ansiktet og på kroppen
  • Brune flekker på hendene
  • Laser peeling for å fjerne solflekker i hele ansiktet
  • Talgvorter
  • Ota og Ito nevus


Behandling av pigmentflekker


Våre laser

Oslo Hudlegesenter har flere avanserte lasere til fjerning av uønsket hyperpigmentering. Dette inkluderer Sciton BBL laser med ulike filtere, Q-switchet Nd:YAG laser samt ablativ og fraksjonert CO2 laser. Alle maskiner er av siste teknologi og 2012 modell.

 

Hvordan foregår behandlingen?

En hudlege vil først undersøke huden og gi råd om valg av behandling. En kan gjøre behandlingen samtidig med konsultasjonstime. Selve behandlingen er ikke spesielt smertefull. En må regne med at pigmentflekkene blir mørkere før de detter av. Vanlig tilhelingstid er 5-7 dager. En kan bruke make-up over behandlet område.

Fjerning av pigmentflekker 

 

Bestill time

Time for laser mot pigmentflekker kan gjøres ONLINE eller på telefon 22 03 21 00.

23-02-2016