Nettbutikk | Product Detail Page

Solbeskyttelse

Huden vår utsettes kontinuerlig av ultrafiolette stråler i sollyset. UVB stråler virker først og fremst på hudcellene i overhuden og stimulerer pigmentproduksjon av Melanocyttene. Det frigjøres også skadelige frie radikaler. Dette kan gi solbrenthet og synlig pigmentering. På lengre sikt kan UVB skade arvestoffet og føre til hudkreftceller. UVA stråler går noe dypere ned i huden og påvirker blodsirkulasjonen og bindevevet i lærhuden. Sol­eksponering reduserer mengden Kollagen og Elastin, som er viktig for å holde huden elastisk og smidig. Resultatet blir rynker, ujevn hudfarge, pigmentforandringer og grovere porer.

Hvorfor er det viktig med solbeskyttelse?
Er man opptatt av sunn hud er daglig solbeskyttelse det første man bør begynne med. Under behandlinger med fruktsyrer og A-vitamin er det også påkrevd at man beskytter seg mot ultrafiolett bestråling.

Hvordan beskytter man seg mot huden?
Daglig bruk av solbeskyttelse er anbefalt. Dette er spesielt viktig om våren og sommeren. Elixir tilbyr tre ulike solbeskyttende produkter som inneholder både fysiske og kjemiske filtere: Anti-photoaging cream, Anti-photoaging pads og Green tea SPF 30.


Del på: