Hudsykdommer A-Å

Del på:

Oslo Hudlegesenter

Restylane: leppebehandlingHva er en filler?


Fillere brukes til å fylle opp rynker og fine linjer. Les mer om de mest brukte fillerne under. Fillere er blitt kalt “liquid facelifts”, da de kan gi mange av de samme effektene uten kirurgi. Behandling med fillere må gjentas for å opprettholde resultatet. Fillere kan kombineres med annen behandling, blant annet botox mot rynker.


Hva er hyaluronsyre


Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i  kroppen naturlig. Ved filler behandling blir hyaluronsyre injisert inn i rynkene for å fylle de opp. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom og på siden av øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene. Behandlingen gir umiddelbare resultater. Det er flere ulike hyaluronsyre fillere: Restylane, Perlane, Juvederm, Stylage, Revanesse, Esthelis og Princess.Hvordan utføres behandlingen?


Ved å injisere gelen inn i leppene støtter den opp hudens struktur og utfyller huden slik at leppene får volum. Behandlingsresultatet kan ses med en gang og det er langvaring – hos de fleste varer en leppeforstørrelse ved injeksjon ca 6 måneder.Uansett om du ønsker mykere, fyldigere lepper – eller om du bare ønsker å markere leppekonturen litt, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for timebestilling.


Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

  • Skape mer leppevolum
  • Definere leppekonturene
  • Gjøre munnvikene gladere
  • Redusere røykerynker rundt munnen


Restylane har nå lansert to helt nye leppeprodukter

  • Restylane Lip Volum
  • Restylane Lip Refresh

Om du ønsker øket volum eller generell mykhet, så kan en Restylane leppebehandling gi deg ditt ønskede resultat. Leppebehandling med Restylane eller andre fillere utføres av spesialutdannet lege med lang erfaring. Vi tilfører leppene volum gjennom å injisere en krystallklar gel som inneholder hyaluronsyre. Hyalouronsyre finnes naturlig i kroppen og har evnen til å binde vann.
23-02-2016